Agenti slikali i dijelili fotografije

Vanessa Bryant tuži okrug za ilegalno širenje fotografija nesreće

Vanessa Bryant je u svojoj izjavi na sudu optužila vlasti za ilegalno širenje fotografija tijela njezina supruga Kobea i kćeri Vanesse.
Sport / Košarka | 24. 08. 2022. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supruga pokojnog Kobea Bryanta odlučila je tužiti okrug Los Angeles zbog narušavanja privatnosti i nemara zbog objavljivanja fotografija iz helikopterske nesreće u kojoj su poginuli njezin suprug Kobe, kći Gianna i još sedam osoba. Vanessa u ovom slučaju traži 75 milijuna dolara odštete.

"Kad dođem do ove točke u završnim riječima, obično sam zabrinut da ne tražim previše. Ali danas nemam tu tjeskobu, jer ću vam reći, dame i gospodo, ne možete dati previše novca za ono kroz što su oni prošli. Ne možete novčani zahtjev staviti previsoko. Ono što se dogodilo je nehumano," rekao je Jerome Jackson u svojoj molbi, kako tvrdi USA Today. Jackson je Vanessin odvjetnik u ovom slučaju.

Vanessa Bryant je u svojoj izjavi na sudu optužila vlasti za ilegalno širenje fotografija tijela njezina supruga Kobea i kćeri Vanesse.

"Osjećam se slomljeno, povrijeđeno i izdano od strane zaposlenika okruga koji su objavili fotografije", rekla je pred sudom u Los Angelesu, dodavši da još nije vidjela te slike jer želi stradale članove obitelji "zapamtiti onakve kakvi su bili".

Prema riječima drugog Vanessinog odvjetnika, Luis Lija, problem leži u činjenici da je kultura bezosjećajnosti" navela osam agenata okruga Los Angelesa da svojim mobilnim telefonima fotografiraju i dijele fotografije tijela Kobea Bryanta i drugih žrtava helikopterske nesreće.

"Slike su se dijelile s ljudima koji nisu imali apsolutno nikakvog razloga primiti te fotografije", ustvrdio je Li.

Kopirati
Drag cursor here to close