Zamalo skupo platio poraz

Shved: Momci koji su me tukli su izgubili novac na kladionici zbog CSKA

"Ti momci su se kladili na CSKA, uložili su veliki novac i izgubili ga. Mene i moju suprugu Nastju su nakon toga vidjeli u restoranu, okružili su nas, počeli su nas vrijeđati, a onda istjerali van i fizički napali", ispričao je Shved.
Sport / Košarka | 16. 05. 2023. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alexey Shved, velik zvijezda ruske košarke, po prvi put je javno progovorio o brutalnom fizičkom napadu koji je doživio u centru Moskve 1. svibnja. Mnogi su ostali iznenađeni kako se napada dogodio, s obzirom na to da je Shved napadnut ispred jednog restorana u Moskvi.

Međutim, Alexey je napadnut nakon što CSKA eliminiran u polufinalu VTB lige. Prvi put nakon 14 godina. Shved je pojasnio zbog čega se napad dogodio.

"Ti momci su se kladili na CSKA, uložili su veliki novac i izgubili ga. Mene i moju suprugu Nastju su nakon toga vidjeli u restoranu, okružili su nas, počeli su nas vrijeđati, a onda istjerali van i fizički napali. Nisam se htio tući s njima. Rekao sam supruzi da idemo, ali tada su me opkolili i počeli me nogama udarati u noge, glavu, po leđima. Pao sam, nisam ni vidio tko me sve tuče i završio u bolnici. Ozljede su bile jako teške, ali sada je bolje, dobro se oporavljam", rekao je Shved.

Kopirati
Drag cursor here to close