Razlog za sada nepoznat

Huligani u Moskvi pretukli Alexeya Shveda

Prema informacijama iz Moskve, Shved je zaradio ozljede glave i kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu. Sigurno je da neće biti na raspolaganju svojoj momčadi na kraju sezone.
Sport / Košarka | 02. 05. 2023. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika zvijezda ruske košarke, igrač CSKA, Alexey Shved završio je u bolnici nakon što je napadnut na ulici. Shveda su napali huligani kada je izlazio iz jednog restorana, a policija je pokrenula istragu.

Shved je svoju sjajnu košarkašku karijeru gradio igrajući za CSKA, Khimik, Dynamo nakon čega je otišao u NBA ligu. Tamo je ovaj sjajni šuter nosio dres Minnesote, Philadelphije, Houstona i New Yorka prije nego što se vratiti u Rusiju.

Napad se dogodio nakon eliminacije CSKA u polufinalu play offa od Lokomotiva iz Krasnodara, ali još uvijek nije poznato da li je to jedan od razloga napada. Nije isključeno s obzirom na to da je CSKA prvi put ostala bez finala nakon 14 sezona. Shved jeste ubacio 22 poena, ali je Lokomotiv slavio 103:100 u produžetku sedme utakmice.

Prema informacijama iz Moskve, Shved je zaradio ozljede glave i kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu. Sigurno je da neće biti na raspolaganju svojoj momčadi na kraju sezone. Prije svega se tu misli na utakmice za treće mjesto U VTB ligi. Trenutačno Shved ima ugovor na 3.2 milijuna po sezoni.

Kopirati
Drag cursor here to close