Očevi nisu zajedno igrali sinovi hoće

Shareef O'Neal i Pippen junior potpisali za Lakerse

Scotty Pippen Jr., Scottiejev sin, navodno je pristao na dvosmjerni ugovor sa Lakersima nakon drafta.
Sport / Košarka | 24. 06. 2022. u 14:09 Bjesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nisu imali pravo izbora, Los Angeles Lakersi su malo trgovali nakon sinoćnjeg drafta. Uzeli su dvojicu sinova nekada velikih NBA zvijezda koji nisu igrali zajedno.

Iako Shaquille O'Neal i Scottie Pippen nikada nisu bilu sigrači, njihovi sinovi hoće. Jer su potpisali ugovore kao slobodni igrači sa Lakersima.Shareef O'Neal, sin Shaqa je navodno će pristao igrati za Lakerse ljetnu ligu koja počinje za 15-tak dana. O'Neal je prvobitno pohađao UCLA, nastupajući u 13 utakmica tijekomsezone 2019-20, postižući u prosjeku 2.2 poena i 2.9 skokova. Potom je prešao u LSU — slijedeći stope svog oca — ali ga je ozljeda stopala ograničila na 24 utakmice u dvije sezone s prosjekom od 2.9 poena i 2.1 skok po utakmici van klupe.

Imao je pravo vratiti se na koledž još jednu godinu, ali želio se okušati na probama i vidjeti gdje mu je mjesto, unatoč javnom očevom protivljenju. Shareef nije kao njegov otac u mlađim danima toliko fizički dominantan.

Scotty Pippen Jr., Scottiejev sin, navodno je pristao na dvosmjerni ugovor sa Lakersima nakon drafta. Ima 21 godinu, u dvije od tri sezone na sveučilištu Vanderbilt postizao je više od 20 poena po utakmici, dokazan je strijelac i kvalitetan defenzivac.

Kopirati
Drag cursor here to close