Potonuli skoro do dna

Lakersi bez play offa

"Ove godine imali smo više početnih sastava nego pobjeda", rekao je Davis. I nije daleko, jer je Frank Vogel čak 39 puta na parketu izveo različitu petorku.
Sport / Košarka | 06. 04. 2022. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Los Angeles Lakerse nećemo gledati u play offu ove sezone. Posljednja prilika da nešto naprave je bio play-in turnir koji je rezerviran za momčadi od sedmog do desetog mjesta u konferenciji. Međutim, LeBron i društvo ni to nisu uspjeli dohvatiti i možemo slobodno reći kako je ovo jedna od lošijih sezona u povijesti kluba.

Prije dvije godine bili su NBA prvaci, igrali su najviše finala i s Celticsima dijele rekord po broju osvojenih naslova, a sada nisu uspjeli doći ni do desetog mjesta u konferenciji.

Tanka slamka za koju se držali Lakersi je iskliznula nakon poraza od jakih Phoenix Sunsa. Booker je Lakersima utrpao 32 poena a njegovi Sunsi su došli do rekordne 63. pobjede u sezoni. Na kraju utakmice je Booker potpisao svoj dres i poklonio ga timskom radijskom voditelju Al McCoyu koji odrađuje jubilarnu 50. sezonu za mikrofonom. Nagledao se Al mnogih velikih igrača kroz povijest svog posla i povijesti Sunsa međutim ova Bookera i Chrisa Paula je očito posebna. S druge strane katastrofa u redoima Lakersa.

Ozljede su definitivno urušile sezonu Lakersa, ozljede onih glavnih igrača, Jamesa, Davisa i Russell Westbrook. Trojka koja je zajedno bila jako malo na parketu, 21 utakmicu. Sam LeBron je propustio 23 utakmice. Protiv Phoenixa nije LeBrona Jamesa. Drugi put se ovo dogodilo Lakersima od trenutka kada je
LeBron stigao u ovu momčad.

"Ove godine imali smo više početnih sastava nego pobjeda", rekao je Davis. I nije daleko, jer je Frank Vogel čak 39 puta na parketu izveo različitu petorku.

Poraz od Phoenixa je bio sedmi uzastopni što je rekord ove momčad.
"Izuzetno smo razočarani. Ostali smo bez doigravanja. Ne mogu reći da se momci na parketu nisu borili, ali jednostavno nismo uspjeli", zaključio je Vogel.

Kopirati
Drag cursor here to close