HKK Zrinjski napokon u akciji

Sedam mjeseci nakon zadnje utakmice: "Jedva čekamo da počne!"

Prvi put još od sedmog ožujka, košarkaši Zrinjskog igrat će jednu službenu utakmicu.
Sport / Košarka | 09. 10. 2020. u 13:07 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnja u prošloj prekinutoj sezoni bila je domaća protiv Bratunca, a prva u novoj sezoni bit će protiv Proma iz Donjeg Vakufa.
 
''Svi smo poželjeli utakmica i ne možemo dočekati da počne. Jedna smo od mlađih ekipa u ligi i svi smo željni dokazivanja. Dobro smo radili u pripremama, pobjeđivali i neke ozbiljne ekipe i želimo pokazati na terenu to što smo radili tijekom priprema'', poručio je mladi košarkaš Zrinjskog Robert Soldo.
 
HKK Zrinjski u novu sezonu ulazi s osam domaćih igrača, od kojih je iskusniji tek Tihomir Vranješ koji će biti kapetan. Tri su pojačanja, Luka Anđušić i Stefan Knežević, te Amerikanac Ervin Carble Lee, koji je došao upravo iz Proma. Trener je i dalje Neven Nikolić koji nije dobio priliku završiti dobar posao u prošloj sezoni.
 
''Lani smo bili puno iskusnija ekipa, imali smo igrača koji su nastupali u višem nivou. Sada imamo puno mlađu energiju i moramo igrati s puno više energije, s više intenziteta. Ako ne budemo tako igrali, onda nemamo puno šansi'', kaže Nikolić.
 
Sedam mjeseci nakon zadnje službene utakmice Mostarci će igrati protiv Proma iz Donjeg Vakufa.
 
''Dobro smo radili, trenirali i spremni dočekujemo prvu utakmicu. Ali, čekat će nas težak posao. Promo ima tri Amerikanca, relativno lako su dobili Bratunac u prvom kolu, a od Bratunca se očekuje da bude u vrhu. Očekuje nas teška borba, ali probat ćemo obraniti domaći teren'', zaključio je Nikolić.
 
Utakmica drugog kola domaćeg prvenstva između Zrinjskog i Proma igra se u subotu u 17 sati. Publika neće moći na tribine, ali zato je prijenos na YouTubeu.
 
Kopirati
Drag cursor here to close