Centar Dynamica o Širokom

Šalić: Ne igramo svaki dan pred ovakvom publikom

Centar beogradske momčadi Đoko Šalić i trener Mirsad Alilović pohvalili su igru i gostoprimstvo Širokoga kao i odličnu atmosferu i navijanje u dvorani Pecara.
Sport / Košarka | 17. 10. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki je u srijedu navečer na Pecari sjajnim preokretom pobijedio (83:79) Dynamic u 3. kolu Druge ABA lige.

Centar beogradske momčadi Đoko Šalić i trener Mirsad Alilović pohvalili su igru i gostoprimstvo Širokoga kao i odličnu atmosferu i navijanje u dvorani Pecara.

Foto: Bljesak.info / Đoko Šalić

''Uvijek mi je drago doći u Široki Brijeg. Imali smo više od rezultata, dozvolili smo da našim glupostima izgubimo utakmicu, imali smo dosta izgubljenih lopti. Mladi igrači su malo izgubili koncentraciju, ne igramo svaki dan pred ovakvom publikom'', izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice centar Đoko Šalić, inače bivši igrač Partizana, Sparsa, Sutjeske i Heliosa, koji je postigao 24 koša.

>> Heroj Širokoga: Danas je mene išlo; Krajnović: Ova pobjeda nam puno znači

Trener Alilović smatra da su utakmicu presudila 22 koša iz odbijenih lopti koje je Široki postigao te da su porazu također kumovale nesportske greške i izgubljene lopte njegovih igrača.

Foto: Bljesak.info / Mirsad Alilović

''Zahvalio bih se na gostoprimstvu i sportskom navijanju Širokom Brijegu. Što se tiče moje ekipe, drago mi je da smo prikazali dobar odnos prema igri. Međutim, na vodstvu od čak 15 koševa mi smo dozvolili Širokom da se kroz naše nesportske greške i izgubljene lopte odmah digne. Naši bekovi su vrlo mladi, nemaju iskustva što se tiče seniorske košarke, a puno toga trebaju naučiti, pogotovo od ove utakmice danas. Široki je postigao 22 koša iz odbijenih lopti i to je presudilo utakmicu'', kazao je trener Dynamica Mirsad Alilović.

Kopirati
Drag cursor here to close