Četverostruki All-Star i dvostruki NBA prvak

Rondo poludio, prijetio pištoljem ženi i djeci

Za Amerikance nije ništa novo. Zvijezde, velike, male, često znaju preći granicu kada je u pitanju alkohol, droga, ponašanje. Sada je u tom društvu Rajon Rondo koji je je nedavno završio svoju 16. NBA sezonu.
Sport / Košarka | 17. 05. 2022. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Amerikance nije ništa novo. Zvijezde, velike, male, često znaju preći granicu kada je u pitanju alkohol, droga, ponašanje. Sada je u tom društvu Rajon Rondo koji je je nedavno završio svoju 16. NBA sezonu. Četverostruki All-Star i dvostruki NBA prvak odigrao je 18 utakmica za Los Angeles Lakerse prije nego što je u siječnju zamijenio Cleveland Cavalierse.

U 21 utakmici za Cavse u prosjeku je bilježio 6.2 poena i 4.9 asistencija. Rondo je igrao najduže za Boston, nakon čega je krenuo na put u kojem je nanizao Dallas, Sacramento, Chicago, New Orleans, Lakerse, Atlantu, Clipperse.

Rondo je prema informacijama koje dolaze iz SAD, prošlog tjedna navodno prijetio svojoj ženi pištoljem u njezinoj kući. Prema tvrdnjama ženske osobe, Rajon je sa svojim sinom igrao play station nakon čega je došlo do prepirke u kući. Rondo je poprilično burno reagirao istrgavši konzolu iz zida te je razbio nekoliko predmeta u kući, uzrujavši dječaka i još jedno dijete.

Žena navodi da joj je Rondo rekao "mrtva si" prije nego što je napustila kuću, da bi se ubrzo nakon toga vratio, ovaj put s pištoljem i zahtijevajući da vidi jedno od djece. Navodno je Rondo mahao i prijetio pištoljem tražeći da vidi svoju djecu.

Žena je tom trenutku nazvala bivšu privremenu šeficu policije Louisville Metro policije Yvette Gentry, koja je i došla, a Rondo se povukao. Rondova žena je u petak podnijela zahtjev za izdavanje zaštitnog naloga, navodeći da se boji za sigurnost djece i da Rondo ima povijest "nestabilnog i eksplozivnog ponašanja".

Sudac je odlučio da se Rondo mora držati dalje od žene i djece, dobio je zabranu prilaska, te da mora predati vatreno oružje uredu šerifa. NBA glasnogovornik Mike Bass rekao je da je liga svjesna onoga što se navodno dogodilo i da je "u procesu prikupljanja više informacija".

Kopirati
Drag cursor here to close