Nakon što je Mavse odveo u finale Zapada

Dončić: Uvijek kažem, kada se zabavljam igram najbolje

"Zabavljam se. Uvijek kažem, kada se zabavljam igram najbolje. Nisam samo ja bio dobar, kompletna momčad je igrala odlično", kaže Luka.
Sport / Košarka | 16. 05. 2022. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku su se čuli zvižduci. Domaći navijači nisu mogli podnijeti razbijane Sunsa. Razbijanje kakvo nitko nije očekivao u sedmoj utakmici polufinala Zapada.

Dvije godine zaredom, Sunsi ispuštaju velikih 2-0 u seriji. Lani u finalu protiv Bucksa, sada kontra Mavsa. Luka Dončić je iz igre šutirao 12/19, pogodio je šest trica, ukupno je isporučio 35 poena. Spencer Dinwiddie je dodao 30, pa su njih dvojica dostigli Shaquillea O'Neala i Kobea Bryanta, koji su posljednji put to napravili 2002. godine. Ujedno su postali osmi par igrača koji su ubacili 30 i više poena u sedmoj utakmici.

"Ne mogu skinuti ovaj osmijeh s lica.Jednostavno sam jako sretan. Iskreno, mislim da smo ovo zaslužili. Osim prve dvije utakmice u Phoenixu igrali smo čitavu seriju u punoj snazi. U sedmoj utakmici smo došli da pokažemo šta možemo. Svlačionica je vjerovala, svi su vjerovali i mnogo sam sretan. Zabavljam se. Uvijek kažem, kada se zabavljam igram najbolje. Nisam samo ja bio dobar, kompletna momčad je igrala odlično. Ne sjećam se kada smo na gostovanju igrali tako dobro. Obrana nam je bila izvanredna", rekao je nakon utakmice Luka Dončić.

Kopirati
Drag cursor here to close