Partizan vodi 2:0

VIDEO I Žestoka tučnjava u Madridu, utakmica prekinuta

Partizan je imao utakmicu pod kontrolom jedan od vrlo vjerojatno posljednjih napada na utakmici, iskusni Sergio Lull je zaustavio Puntera koji se unio Španjolcu u lice, nakon čega je nastao kaos.
Sport / Košarka | 27. 04. 2023. u 23:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatan rasplet druge utakmice play offa Eurolige u Madridu. Koja je zaključena nakon opšte tučnjave koja se dogodila minutu i 40 sekundi prije kraja. Partizan je imao utakmicu pod kontrolom
jedan od vrlo vjerojatno posljednjih napada na utakmici, iskusni Sergio Lull je zaustavio Puntera koji se unio Španjolcu u lice, nakon čega je nastao kaos. Kakav nije viđen jako dugo na parketima Eurolige.

Musa, Hezonja i Deck su skočili na Puntera, a onda su uletjeli i svi ostali. Najgore je prošao Dante Exum kojeg je Guerschon Yabusele bacio na parket i pri tome mu ozlijedio skočni zglob. Exum je potom na jednoj nozi odskakutao van parketa. Reprezentativac BiH, Dženan Musa je zatim ušao u sukob s Punterom i dobio udarac u lice, ali nije ostao ni dužan.

Video: Real Madrid - Partizan 

Na njega je nakon toga naletio Mathias Lessort i udario ga s leđa, a u sve se ponovno uključio i Deck. S obzirom na broj igrača koji je sudjelovao u tučnjavi, igrača koji su ušli s klupe, suci su odlučili, utakmica je prekinuta, tačnije zaključena rezultatom koji smo imali 100 sekundi prije kraja 80:95. Očito da je košarkaši Reala teško "progutali" činjenicu da kao favoriti praktički ostaju bez Final Foura jer Partizan ima prednost koju nitko nije očekivao, 2-0.

Od početka utakmice pa do kraja, Partizan je susret držao pod kontrolom, nakon prve četvrtine je bilo +10, na poluvremenu 51:37. Tek je Real zaprijetio u trećoj četvrtini tricom Muse za 52:57, ali je onda Punter pogodio za tri poena. Čak pet igrača Partizana bilo je dvoznamenkasto, a najviše su postigli Dante Exum (19) i James Nunnally (16). Kod Real Madrida su Hezonja i Fernandez ubacili po 16 poena, Musa je dodao 13, za dva poena je šutirao 4/4. Treba reći kako je Real bio oslabljen neigranjem Edyja Tavaresa.

Kopirati
Drag cursor here to close