Odgađaju se utakmice, treninzi...

Problemi s koronom u NBA ligi

U NBA ligi je cijepljeno oko 97% igrača, a njih oko 60% je dobilo i treću, booster dozu. Nitko od trenutno zaraženih nema jače simptome bolesti.
Sport / Košarka | 15. 12. 2021. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomalo neočekivano, NBA liga ima sve većih problema s koronom. Tako su prvi put od početka sezone, čelnici lige morali
odgoditi dvije utakmice Chicago Bullsa, jer su oni u momčadi imali čak 10 zaraženih igrača, sada se problem pojavio u Brooklynu.

Naime, Netsi su objavili kako su četiri njihova igrača završila u karanteni. To su LaMarcus Aldridge, DeAndre' Bembry, James Johnson i Jevon Carter, a od ponedjeljka je u karanteni Paul Millsap. S obzirom na to da je Brooklynu ozlijeđen Joe Harris, odnosno da Kyrie Irving ne igra jer se nije želio cijepiti, jasno je da je trenutno prva momčad Istočne konferencije dolosvno osakaćena. Tome još dodajte i da Kevin Durant ima manju ozljedu pa je upitno hoće li igrati u sljedećoj utakmici.

Koronavirus se pojavio i u Lakersima. Tamo je zaražen samo jedan igrač, Talen Horton-Tucker, ali je momčadi iz Los Angelesa odmah otkazala treninge kako bi spriječila eventualno novo širenje korone.

Trenutno je u NBA ligi koronavirusom zaražen 51 košarkaš što je definitivno velik broj, a čelnici klubova očekuju da će taj broj rasti s obzirom na približavanje božićno-novogodišnjih blagdana. Za sada su odgođene samo dvije utakmice, spomenuti ogledi Chicaga protiv Detroita i Toronta, ali moguće su i nove odgode.

Inače, u NBA ligi je cijepljeno oko 97% igrača, a njih oko 60% je dobilo i treću, booster dozu. Nitko od trenutno zaraženih nema jače simptome bolesti.

Kopirati
Drag cursor here to close