East - West

Poznati i ostali igrači za All Star, imamo tri debitanta

Po prvi put na skupu svih zvijezda naći će se Jalen Brunson iz New York Knicksa, Tyrese Maxey iz Philadelphia 76ersa i vladajući rookie godine Paolo Banchero iz Orlando Magica.
Sport / Košarka | 02. 02. 2024. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su objavljene petorke za nadolazeći All Star, NBA liga otkrila je imena ostalih igrača koje ćemo gledati u utakmici Istoka i Zapada.

Među "rezervama" Istoka su Bam Adebayo (Miami), Jaylen Brown (Boston) i Donovan Mitchell (Cleveland), dok će se po prvi put na skupu svih zvijezda naći i Jalen Brunson iz New York Knicksa, Tyrese Maxey iz Philadelphia 76ersa i vladajući rookie godine Paolo Banchero iz Orlando Magica.

Gledajući dosadašnji tijek sezone rekli bismo zasluženo. Ostaje pitanje hoće li to biti ovaj sastav s obzirom na to da većih problema sa ozljedom ima MVP Joel Embiid i manjih Julius Randle iz Knicksa.

Na Zapadu pored izabrane petorke imamo Devina Bookera (Phoenix), Stepha Curryja (Golden State), tu je dvojac iz LA Clippersa Kawhi Leonard i Paul George.

I Minnesota koja je vodeća na Zapadu ima dvojicu igrača na All Staru, to su Anthony Edwards i Karl-Anthony Towns. Još jedan klub sa dvojicom su LA Lakersi, jer će LeBronu Jamesu društvo praviti Anthony Davis. Mnogi stručnjaci su mišljenja kako su prije Davisa poziv trebali dobiti Domantas Sabonis, De'Aaron Fox igrači Sacramenta ili mladi centar Houstona Alperen Sengun.

All-Star vikend održava se u Indianapolisu od 16. do 18. veljače, a uz utakmicu mladih zvijezda u petak te standardna natjecanja u vještinama, tricama i zakucavanjima u subotu, ovaj put održat će se i poseban tricaški okršaj Stephena Curryja i WNBA superzvijezde Sabrine Ionescu.

Kopirati
Drag cursor here to close