Oglasio se i Nurkić

Pljušte reakcije: "Igračima Reala je bolje da u Beogradu ne izlaze iz hotela"

Nakon susreta trener Partizana Željko Obradović dao je svoje viđenje situacije.
Sport / Košarka | 28. 04. 2023. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutro nakon utakmice Real Madrida i Partizana, u kojoj je pobjeda srpske momčadi pala u drugi plan, ne stišavaju se reakcije na veliku tučnjavu koja je izbila potkraj susreta. Dok glavni akteri nezapamćenog kaosa iščekuju suspenzije Eurolige, košarkaška javnost dijeli mišljenja o madridskoj makljaži.

"Emocije se moraju kontrolirati"

Nakon susreta trener Partizana Željko Obradović dao je svoje viđenje situacije, prenose Sportske novosti

"Postoji video i svi su vidjeli tko je započeo i kako je počelo. Igrači su pričali međusobno što se dogodilo. Na kraju, vjerujem da se ovo dogodilo i da je ovo kraj priče. Ne treba da se razgovara više o ovome. Do tučnjave je došlo zbog emocija. Vidjeli smo u prošlosti mnogo primjera, možda ne baš ovako sličnih. Emocije se moraju kontrolirati", rekao je Obradović i komentirao situaciju s ozljedama Dantea Exuma, igrača koji je izvukao najdeblji kraj u kaosu.

"Izgleda loše. Ne znam kako je, vidjet ćemo sutra kako će biti. Osjeća bol u stopalu", rekao je trener Partizana.

Na utakmici je bio i sam otac igrača, Cecil Exum, i sam bivši košarkaš, a navodno, Španjolci ga nisu pustili u svlačionicu da obiđe ozlijeđenog sina.

S druge strane, na Twitteru se oglašavaju košarkaši.

"Kada igrači Reala odu u Beograd na treću i četvrtu utakmicu, bolje im je da ne izlaze iz hotela", napisao je Errick McCollum, igrač Pınar Karşıyaka te bivši član ruskih i turskih velikana.

"Partizan ima uglađene navijače" 

Na njegovu poruku u vedrom tonu reagirao je Jusuf Nurkić, bivši igrač zagrebačke Cedevite, a danas član Portland Trail Blazersa.

"Smiješan si, ali Partizan ima uglađene navijače. Ovo je stvarno nesretna situacija, nadam se da nitko nije ozlijeđen", poručio je Nurkić.

Igrač Olimpije Milano, Malcolm Delaney, dotaknuo se situacije u kojoj je Guerschon Yabusele ozlijedio Exuma.

"Nema šanse da će mu navijači Partizana dopustiti da stigne u Beograd. Neće igrati treću utakmicu, bolje mu je da se nada da je suspendiran", napisao je Delaney.

Dylan Ennis, igrač Galatasaraya, bio je sličnog razmišljanja.

"Molim se da Real Madrid uđe u Srbiju s nacionalnom gardom. Ulazak u Partizanovu dvoranu na iduću utakmicu s navijačima nakon toga... Molim se za sve vas", napisao je Ennis.

Kopirati
Drag cursor here to close