Protiv Memphisa 32 poena za 34 minute

Sjajni Nurkić stigao do brojke 5000 poena

"Mislim da smo protiv Memphisa igrali odlično, naše izdanje je bilo na razini jedne play off utakmice", istako je Nurkić kojeg je sjajno pratio Anfernee Simons (31 poen) u situaciji kada je roster poprilično šaren...
Sport / Košarka | 17. 02. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portland Trail Blazersi igraju u posljednje vrijeme sve bolje. Četvtri trijumf zaredom upisali su u gostima protiv ove sezone vrlo dobrog Memphisa, završilo je 119:123.

Sjajnu večer imao je Jusuf Nurkić koji je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone, bio je jednostavno nezaustavljiv. Za 34 minute koliko je proveo na parketu, Jusuf je postigao 32 poena, uz uz četiri asistencije i jednu blokadu. Osim toga, Nurkić je imao sjajan postotak šuta iz igre, promašio je samo pet lopti (12/17). Istovremeno u ovom susretu je Jusuf dostigao brojku od 5000 poena od kako je došao u NBA Ligu.

Video: Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights 

"Mislim da smo protiv Memphisa igrali odlično, naše izdanje je bilo na razini jedne play off utakmice", istako je Nurkić kojeg je sjajno pratio Anfernee Simons (31 poen) u situaciji kada je roster poprilično šaren jer tu nema Damiana Lillarda i Nassira Littlea. Nurkićev Portland je trenutačno na omjeru 25-34.

Kopirati
Drag cursor here to close