Krenuo sa organizacijom kampova

Nurkić nakon kampa u Vukovaru: Ovo je jedna pozitvna priča

"Moja je želja da ova djeca iz Vukovara odu tamo, pa da ovdje dogodine dođu djeca iz Srebrenice, da se širi prijateljstvo među njima, ali i nada da im možemo ostaviti bolji svijet", mišljenja je Nurkić.
Sport / Košarka | 19. 06. 2023. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški reprezentativac BiH i još uvijek igrač Portland Trail Blazersa, Jusuf Nurkić odmor nakon završetka sezone koristi na različite načine. Na samom početku je odlučio malo proći kroz gradove BiH, između ostalih boravio je i u Mostaru, a onda je odlučio krenuti s organiziracijom košarkaških kampova pod njegovim imenom. Za prvu stanicu je izabrao Vukovar.

Bez velike pompe, nekih velikih najava. 100-tinjak djevojčica i dječaka ga je dočekali u dvorani u Borovu.

"Zadnji put sam ovdje bio prije dosta godina, još kao igrač Cedevite, ali biti ovdje u meni budi lijepe emocije prvenstveno zbog razloga zbog kojeg smo došli, jer pozitivnih priča na ovim našim prostorima nikada dosta, bez obzira koliko one nekada prođu i ispod radara, a mislim da je ovo upravo takva, pozitivna, priča. Pozvao sam svoje prijatelje da zajedno ovoj djeci pružimo jedno lijepo iskustvo i zadovoljstvo", rekao je Nurkić i dodao:

"Moja generalna ideja jest da Vukovar dobije veću dimenziju u smislu pozitivnih događaja i priča, jer Vukovar, kao i Srebrenica, zaslužuje posebnu pažnju. Zato će u rujnu biti kamp i u Srebrenici i moja je želja da ova djeca iz Vukovara odu tamo, pa da ovdje dogodine dođu djeca iz Srebrenice, da se širi prijateljstvo među njima, ali i nada da im možemo ostaviti bolji svijet. Ja kao dijete nisam imao prilike vidjeti uživo igrača i trenera iz NBA, biti blizu njega i želim djeci u tim gradovima pružiti priliku kakvu ja u svom djetinjstvu nisam imao, da im ovo ostane jedna lijepa uspomena".

 

Kopirati
Drag cursor here to close