I pored 22 poena bh košarkaša

Nurkić najbolji, ali Portland izgubio četvrtu zaredom

"Mislim da je raspoloženje momaka dobro, posebno što smo sada u teškoj situaciji", pojasnio je trener Portlanda Chauncey Billups, nakon četvrtog uzastopnog poraza.
Sport / Košarka | 24. 11. 2022. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jusuf Nurkić je odigrao jednu od najboljih utakmice ove sezone, barem kada je u pitanju realizacija. Za 29 minuta postigao 22 poena uz šest skokova i šest asistencija. To što je Nurkić bio prvi strijelac svoje momčadi nije pomoglo njegovim Portland Trail Blazersima da izbjegnu uvjerljiv poraz na gostovanju kod Clevelanda 114:96.

Nije Portland bio loš u napadu, uostalom Jerami Grant je dodao 21 poen, Anfernee Simons 20, ali su u obrani Blazersi bili nemoćni. Nisu znali kako zaustaviti trojku Jarrett Allen (24) - Donovan Mitchell (34) - Darius Garland (24). Pomenuta trojka je kombinirano ubacila 82 poena, skoro kao cijela momčad Blazersa. Grant i Mitchell i su pogodili po pet trica u prvom poluvremenu, Cavsi su u jednom trenutku imali 40:24.

"Obrana mora donijeti tešku odluku o tome kako će nas čuvati. Ako se fokusiraju na Mitchella, on je spreman dodati. Tu je i Allen" pojasnio je trener Cavsa J.B. Bickerstaff.

Portland opet ima problema s ozljedama igrača, Damian Lillard propustio je svoju drugu utakmicu zaredom.

"Mislim da je raspoloženje momaka dobro, posebno što smo sada u teškoj situaciji", pojasnio je trener Portlanda Chauncey Billups, nakon četvrtog uzastopnog poraza. Portland je sada tek deveti na Zapadu s omjerom 10:8.

Kopirati
Drag cursor here to close