Donacija

NBA i WNBA će prodavati zaštitne maske

Sav će prihod biti doniran organizacijama za sprečavanje gladi.
Sport / Košarka | 17. 04. 2020. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svih 30 NBA momčadi i 12 WNBA ekipa, udruženih s tvrtkom Fanatics, početi će prodavati zaštitne maske za lice sa svojim logotipovima, a svu zaradu će donirati za pogođene pandemijom bolesti COVID-19.

"Kao globalno društvo svi možemo odigrati ulogu u smanjenju utjecaja pandemije izazvane koronavirusom slijedeći preporuke za zaštitu nosa i usta dok se nalazimo u društvenom kontaktu. Kroz ponudu ovih novih proizvoda ljubitelji NBA i WNBA lige mogu slijediti te upute i pridružiti nam se u nastojanjima da pomognemo onima koji su izravno pogođeni bolešću COVID-19", izjavila je predsjednica NBA-a za društvenu odgovornost i igračke programe Kathy Behrens prigodom objave o novoj inicijativi iz NBA ureda.

Sav će prihod biti doniran organizacijama za sprečavanje gladi, "Feeding America" u Sjedinjenim Američkim Državama i "Second Harcest" u Kanadi, za one koji su najviše pogođeni širenjem zaraze koronavirusom.

"Zahvalni smo za ovo partnerstvo između NBA, WNBA i Fanaticsa, koje će podržati naše banke hrane, a našim zaposlenicima, volonterima i potrebitima omogućiti bolju zaštitu", rekla je izvršna potpredsjednica i glavna operativka organizacije "Feeding America" Katie Fitzgerald.

"Ova podrška će nam pomoći da podijelimo dovoljno hrane i milijune obroka Kanađanima u nadolazećim mjesecima", dodala je izvršna direktorica organizacije "Second Harvest" Lori Nikkel.

Kopirati
Drag cursor here to close