Džanan Musa: Želim NBA prsten, to nije nemoguće

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa i član Brooklyn Netsa govorio je o tome koliko je napredovao od trenutka kada je stigao u Sjedinjene Američke Države do danas.
Sport / Košarka | 07. 04. 2020. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa i član Brooklyn Netsa govorio je o tome koliko je napredovao od trenutka kada je stigao u Sjedinjene Američke Države do danas.

Osvrnuo se na svoje ciljeve u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Naglasio je koliko čarobna igra pod obručima znači Amerikancima, a istaknuo je i svoje planove u budućnosti.

Na početku kaže kako je od dolaska u zemlju gdje se igra najbolja košarka na svijetu, najviše napredovao na planu fizičke spreme.

''U mom napretku najviše mi je pomogao trenerski tim. Sa mnom su prošli kroz sve, ali u narednom periodu moram dodati u brzinu više. Naravno, da bih ostvario sve ono što želim''.

Video: Džanan Musa

Dodaje kako je ostvario jedan dio svojih dječačkih snova.

''Jedan dio ciljeva je ispunjen, ali ima tu još posla. Želim osvojiti NBA prsten. To je ispred mene i smatram da to nije nemoguće. Iz dana u dan se trudim i nadam se da ću jednoga dana biti na vrhu'', kazao je bh. reprezentativac.

Naglašava kako je život u Americi specifičan sam po sebi.

''Zahtijeva da ste mentalno sposobni da budete bez roditelja, bez obitelji i daleko od kuće. Košarka, za koju ja živim, pomaže mi. Svaki dan dajem maksimum kako bih napredovao. Košarka Amerikancima znači mnogo jer je to sport broj jedan u ovoj zemlji. Kada se igra play-off, ljudi žive za svaki naredni dvoboj. To ih čini posebnim, kada govorim o čarobnoj igri pod obručima'', rekao je Musa.

Džanan je naglasio i kako želi da se nakon pauze ne osjeti da nije bilo utakmica.

''Pokušavam da ostanem u formi, koliko god je moguće. Da se što manje osjeti taj nedostatak treninga, kada sve ovo prođe. Na nama je da vidimo što će se dogoditi sa ligom. Sada je najvažnije da ostanemo kući i da ostanemo zdravi. Da provedemo dane sa svojim najbližima'', zaključio je MVP U-16 Europskog prvenstva 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close