Tea Perić

Mostarka nova igračica dubrovačke Raguze

Tea Perić bila je članica mlađih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, a karijeru je započela u matičnom klubu ŽKK Zrinjski 2010 Mostar.
Sport / Košarka | 03. 08. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

   Tea Perić

Mostarka Tea Perić u dubrovačku Ragusu dolazi iz talijanskog drugoligaša Pallacanestro  Bolzano i igrat će na poziciji krilnog centra.

Tea Perić bila je članica mlađih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, a karijeru je započela u matičnom klubu ŽKK Zrinjski 2010 Mostar, te igrala za ŽKK Livno i ŽKK Play-Off Sarajevo. Nije joj nepoznata Premijer liga jer je u Hrvatskoj jedno vrijeme igrala za ŽKK Split.

Pored klubova iz BiH i Hrvatske, Tea je stekla i međunarodno iskustvo igrajući u Italiji za nekoliko talijanskih niželigaša ;  VelcoFin Vicenza (Vicenza), Jolly Acli (Livorno), PF Firenze (Firenca), Pallacanestro Bolzano (Bolzano) te u Njemačkoj za prvoligašku ekipu TK Hannover.

U novoj sezoni košarkašice Raguse će braniti naslov u Prvenstvu i Kupu, a drugu godinu zaredom igrat će i EuroCup, drugo po snazi elitno europsko klupsko natjecanje.

Kopirati
Drag cursor here to close