Mladost pod Bijelim brijegom

Mostarci uz prijenos na državnoj televiziji po novu pobjedu

HKK Zrinjski u prvoj domaćoj utakmici Zorana Glomazića dočekuje Mladost iz Mrkonjić Grada koja je prije par dana sama ostala bez trenera.
Sport / Košarka | 22. 01. 2021. u 14:08 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Glomazić je debitirao na klupi Zrinjskog, točnije vodio je prvu utakmicu Zrinjskog još od svog prvog mandata 2015., u porazu 83:84. U toj utakmici njegovi igrači imali su dva šuta za pobjedu, ali nije ušlo.

"Nemam ništa zamjeriti svojim igračima u toj utakmici. Imali su veliku želju i energiju, malo smo lošije ušli u utakmicu, ali smo se vratili i jedino je falilo malo smirenosti na kraju. Ta utakmica sada je arhivirana i okrećemo se suboti, susretu s Mladosti i očekujem istu energiju i još bolji pristup", poručio je Glomazić uoči ove utakmice.

U subotu u Mostar stiže Mladost iz Mrkonjić Grada koja je u utorak izgubila od Čapljine i sada je u opasnoj zoni. Bio je to treći poraz Mladosti zaredom, pa je ceh platio Žarko Milaković, dosadašnji trener.

"Ekipa iz Mrkonjića nakon smjene trenera dolazi u Mostar napraviti break jer su u vrlo nezgodnom položaju. Što se nas tiče, mi smo radili izvanredno, momci su fokusirani i spremni ulazimo u utakmicu. Neće to biti nimalo lako, jer gostima “gori”, bore se za ostanak, ali dat ćemo sve od sebe", dodaje Glomazić.

Utakmica protiv Mladosti igra se u subotu u 17 sati, a Mostarci će opet biti na državnoj televiziji, jer utakmicu prenosi BHT.

"Odradili smo dobrih sedam dana, atmosfera u svlačionici je jako dobra. Mlada smo ekipa i nikoga ne smijemo podcjenjivati. Očekuje nas teška utakmica, ali ako ponovimo energiju kao onda protiv Širokog ne bi smjelo biti problema", istaknuo je najbolji skakač i treći strijelac momčadi Sreten Knežević.

Kopirati
Drag cursor here to close