Zrinjski u Vakufu

Debi novog trenera uz prijenos na državnoj televiziji

Novi trener HKK Zrinjski Zoran Glomazić imat će svoj debi danas u utakmici 15. kola košarkaškog prvenstva kod Proma u Donjem Vakufu.
Sport / Košarka | 16. 01. 2021. u 09:05 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glomazić je došao u HKK Zrinjski nakon što je ostavku podnio Neven Nikolić, ali prvu utakmicu nakon toga, u pobjedi nad Širokim, ekipu je vodio pomoćni trener Ivica Petrić, dok su prošlog vikenda košarkaši Zrinjskog bili slobodni. Stoga će Glomazić imati priliku za debi danas u Donjem Vakufu kod domaćeg Proma. 

S Promom su igrali još na samom početku prvenstva, slavili su sa 84:82 i to košem Amerikanca Carblea Ervina u posljednjoj sekundi susreta. 

“Očekuje nas jako teška utakmica, protiv ekipe koja na domaćem terenu igra odlično. Pokazali su u zadnje dvije, tri  utakmice da su dobra klapa, da su podigli svoju formu, bez obzira što rezultat možda izostaje. Vidljiv je pomak u igri u odnosu na početak sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa 120 posto. Nadamo se da ćemo kao i u prvom dijelu sezone, krenut u jedan dobar niz pobjeda, tako da se nadamo pobjedi u Vakufu”, kazao je za službenu stranicu kapetan Zrinjskog Tihomir Vranješ.

Utakmica se igra u subotu od 17 sati uz izravan prijenos na BHRT, te na Youtube kanalu KS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close