Ne surađuju sa BeoBasketom

Mijailović o Musi: Netko nas pokušava destabilizirati

Informacija koja je mnoge iznenadila posebno ako se zna da menadžer Džanana Muse, Miško Ražnatović nije u najboljim odnosima kako s upravom Partizana tako i s trenerom Željkom Obradovićem.
Sport / Košarka | 02. 02. 2024. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Partizana večeras u Bologni igraju izuzetno važno utakmicu košarkaške Eurolige. Trenutačno sastav trenera Obradovića igra po principu toplo - hladno, odnosno pobjeda - poraz. Posljednju utakmicu su izgubili u Monacu od domaćeg sastava.

Dan prije utakmice španjolski mediji su objavili informaciju kako Partizan dovodi reprezentativca BiH, igrač Real Madrida Džanana Musu. Informacija koja je mnoge iznenadila posebno ako se zna da menadžer Džanana Muse, Miško Ražnatović nije u najboljim odnosima kako s upravom Partizana tako i s trenerom Željkom Obradovićem. Par sati kasnije iz Bologne se javio i prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović.

"Natpisi su potureni kad igramo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Poturaju se neistine, jer nitko iz kuba nije bio u komunikaciji ni s igračem, ni s njegovim menadžerom. Musa je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i ne radimo posao tako. Moramo da budemo jedinstveni pred ono što će se dešavati narednih dana. Pokušavat će spolja da nas uruše poturenim izjavama raznih kanala, kako bi se napravila destabilizacija", rekao je Mijailović nakon čega se oglasio i Real Madrid.

Oni su potvrdili kako Musa ostaje u ovom klubu do 2025. godine ako one bude nekih ponuda iz NBA lige. Ove sezone, Musa u Euroligi ima statistiku od 13.6 poena po susretu 2.6 skokova i 2.5 asistencija po utakmici.

Podsjećamo kako je još ranije prije početka ove sezone prvi čovjek Partizana nakon odlaska Jana Madara u Fenerbahče istakao kako s agencijom BeoBasket Miška Ražnatovića njegov klub neće surađivati.

"Mi smo s Miškom Ražnatovićem, slobodno mogu da kažem, upravo iz tog razloga prekinuli suradnju. Vi u poslu, kada hoćete nekome da napravite administrativni problem, uvijek možete da to napravite. Ako imate iskrenu želju da s nekim surađujete - surađivat ćete na pošten način", rekao je jednom prilikom Mijailović.

Kopirati
Drag cursor here to close