DJ Khalid masirao Spoelstru

Miami i Phoenix na korak do finala konferencija

"Bio sam ponizan što sam bio dio tog trenutka.Tijekom godina, pozdravio sam se nekoliko puta sa Khalidom, ali to je bila najbolja interakcija. Sve je bilo nekako spontano, bilo je cool", pojasnio je trener domaćih.
Sport / Košarka | 11. 05. 2022. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon novih pobjeda, momčadi Miamia i Phoenixa su jedan korak do prolaska u finale konferencija. I to pomalo neočekivano uvjerljivih. Jer, Sunsi su sredili Dallas 110:80, dok je Miami slavio 120:85.

Phoenix Sunsi su u trećoj četvrtini polako počeli lomiti otpor Dallasa. Krenuli su u drugo poluvrijeme lijepo seriju 11:4, Booker je pogodio dvije trice za ugodnih 61:50. Mavsi su počeli upadati u rupu iz koje nije bilo povratka, jer je vrlo brzo na semaforu stajalo 68:50. Booker je do kraja četvrtine ubacio 13 poena, Kidd je zvao time out, ali pomoći nije bilo. Utakmica je bila odlučena s obzirom na velikih 82:60. Mavsi su imali 12 izgubljenih lopti tijekom treće četvrtine.

Devin Booker vodio je Sunse sa 28 poena i 7 skokova, Deandre Ayton je zabio 20 poena uz 9 skokova, dok su Cameron Johnson i Mikal Bridges svaki zabili po 14 poena. Luka Dončić upisao je 28 poena i 11 skokova uz šut iz igre 10-23, dok je Jalen Brunson ubacio 21 poen kod Dallasa.

Bila je to teška noć za Sixerse, posebno za Joela Embiida njihovog najboljeg igrača. Prvo se u prvoj četvrti požalio na bol u leđima, ali je ostao na parketu. Onda je sredinom druge četvrtine udarac u lice od strane Dewaynea Dedmona. Završio je na parketu, skinuo masku, nije bilo nimalo ugodno. Embiid je ostao dolje nekoliko trenutaka, prije nego što se vratio na klupu Philadelphije i dobio liječnički tretman.

"Bilo je prilično bolno", reći će Embiid.

Miami je na ulasku u posljednju četvrtinu vodio 81:66, da bi onda u posljednjoj dionici igre sa 20 razlike dotukli 76erse.Sedmoricu dvoznamenkastih igrača Miamija po broju poena predvodio je Jimmy Butler. Susret je završio sa 23 poena, 9 skokova i 6 asistencija. Max Strus zabio je 19, a Gabe Vincent 15 poena. Kod Philadelphije je najefikasniji bio Joel Embiid sa 17 poena.James Harden je bio jedan od trojice dvoznamenkastih igrača 76ersa. Nakon sjajne izvedbe i 31 poena u 4. utakmici, sinoć je upisao 14 poena, dok je Tobias Harris zabio 12 poena.

Svoj trenutak slave imao je i DJ Khaled koji je imao svoj mali show. Uhvatio je jednu loptu koja je išla u aut s obzirom da je sjedio u prvom redu, krenuo prema zapisničkom stolu pozivajući publiku na još veću buku u dvorani. Onda je u povratku uspio kratko treneru Spoelstri izmasirati ramena.

"Bio sam ponizan što sam bio dio tog trenutka.Tijekom godina, pozdravio sam se nekoliko puta sa Khalidom, ali to je bila najbolja interakcija. Sve je bilo nekako spontano, bilo je cool", pojasnio je trener domaćih.

Video: DJ Khaled was hyped and gave Heat coach Erik Spoelstra

 

Kopirati
Drag cursor here to close