Imao 14 skokova, pogodio važnu tricu

Marca nahvalila Hezonju

"Kapa dolje svima, navijaju svi za svoju ekipu. Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu isto, odigrali su odlično", naglasio je Hezonja nakon utakmice.
Sport / Košarka | 03. 05. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nije bio najbolji strijelac, Mario Hezonja je u trećoj utakmici protiv Partizana uspio postići neke važne poene. I dao je ogroman doprinos pod koševima s obzirom na svojih 14 skokova na kraju. Kako piše Marca, Hezonja je odigrao monumentalnu partiju.

“Monumentalna partija Marija Hezonje. Premda je zbog suspenzije Yabuselea i Decka prisilno igrao na četvorki, bio je senzacionalan. Osim 12 poena, među kojima su ključni za pobjedu, imao je čak 14 skokova, čime je postavio osobni rekord u Euroligi. Hezonja se, kada je bilo najpotrebnije, potpuno stavio u službu momčadi”, piše Marca.

“Hezonja je promašio pet od šest pokušaja za tricu, ali je ukupno odradio enorman posao na poziciji koju je morao igrati iako nije njegova”, piše španjolski AS.

Zanimljiva je bila i izjava samo Hezonje po završetku utakmice

"Cijeli svijet zna kakva će biti atmosfera ovdje. Jedni od najboljih navijača na svijetu, klub također. U situaciji smo kakvoj jesmo. Znali smo svi da ćemo biti dočekani kako smo dočekani. Kapa dolje svima, navijaju svi za svoju ekipu. Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu isto, odigrali su odlično. Imali smo previše grešaka na početku, morat ćemo na treningu kako ćemo se pripremiti za utakmicu u četvrtak, izaći i pokušati opet pobijediti", rekao je Hezonja za Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close