Preskače prve predsezonske utakmice

Manji problemi s ozljedom muče Bogdanovića

Za sada je izvjesno kako ga neće biti u prvim predsezonskim utakmicama. Prvu Pistonsi igraju konta Phoenixa čiji dres od ove sezone nosi Jusuf Nurkić.
Sport / Košarka | 08. 10. 2023. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svoju desetu NBA sezonu, Bojan Bogdanović će ući s malim problemima. Radi se o ozljedi desne potkoljenice zbog koje će Bojan propustiti najmanje tjedan dana priprema za sezonu koja počinje u noći s 24. na 25. listopada. Iako to nije službeno objavljeno, očekuje se kako će biti spreman za prvi službeni dvoboj Pistonsa.

Težina Bogdanovićeve ozljede bit će još jednom procijenjena za tjedan dana, no ako je vjerovati prvotnoj procjeni, ne bi trebao izbivati s terena više od tri tjedna.

"Želimo biti maksimalno oprezni. List je vrlo zeznuta stvar", kratko je prokomentirao trener Detroita Monty Williams, koji je preuzeo Pistonse uoči ove sezone nakon što je dobio otkaz u Phoenix Sunsima.

Za sada je izvjesno kako ga neće biti u prvim predsezonskim utakmicama. Prvu Pistonsi igraju konta Phoenixa čiji dres od ove sezone nosi Jusuf Nurkić.

Detroit je uspio donekle "renovirati" svoju ekipu koja nije izgledala dobro prošle sezone. Ciljali su Pistonsi prvi pick na draftu i Victora Wembanyamu, na kraju su uzeli Ausara Thompsona, a od važnijih igrača ovog ljeta su došli Joe Harris i Monte Morris. No najvažnije za Pistonse je činjenica da je Cade Cunningham zdrav i spreman za sezonu.

Kopirati
Drag cursor here to close