Jokić se zbunio

Malone: Najgora utakmica u povijesti

"Nitko se nije ozlijedio, napravljen je show za navijače, ali teško je bilo izdržati ovu utakmicu, neću da vas lažem", naglasio je Malone.
Sport / Košarka | 20. 02. 2023. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija koja se dogodila prije početka posljednje All Star utakmice najbolje potvrđuje priču da se neke stvari moraju mijenjati. Ovaj put su po prvi put u povijesti kapetani momčadi su birali svoje igrače neposredno prije same utakmice.

Također je redoslijed bio drugačiji. Prvo su birani rezervni igrači, pa starteri. Zbog takvog načina odabira netko od najvećih zvijezda morao se naći u neugodnoj situaciji. U trenucima kada je LeBron James trebao izabrati posljednjeg startera za svoju momčad Jokić se samo ustao i priključio njegovoj momčadi prije nego li je James uopće nešto rekao. U cijeloj situaciji Jokić nije primijetio da je uz njega neizabran u tom trenutku ostao i Lauri Markkanen.

"Mislio sam da sam posljednji, ustao sam. Osjetio sam se loše zbog toga, posebno sada kad smo izgubili. Stvarno sam mislio da sam posljednji, nisam video Markkanena napravio sam grešku. Na pitanje da li je iznenađen što je tako kasno biran, Jokić je odgovorio:

"Ne bih ni ja sebe izabrao, nisam baš stvoren za ove utakmice", rekao je Jokić. Svoje viđenje situacije imao je i trener Denvera, odnosno Nikole Jokića, Michael Malone koji je bio poprilično iskren na kraju.

"Osjećao se loše jer nije shvatio da je Markkanen i dalje na bini. Mislio je da je posljednji pick", rekao je Malone te dodao:

"Čast je biti ovdje i biti dio divnog vikenda s velikim igračima, ali ovo je najgora košarkaška utakmica u povijesti. Ne znam može li se popraviti… Odajem priznanje Embiidu i Irvingu, njih dvojica su stvarno igrali, pokušali malo i da igraju obranu. Nitko se nije ozlijedio, napravljen je show za navijače, ali teško je bilo izdržati ovu utakmicu, neću da vas lažem", naglasio je Malone.

Kopirati
Drag cursor here to close