HKK Široki

Lončar: Uz maksimalan angažman do pobjede nad Bošnjakom

Nakon što su teško poraženi u Tuzli u prošlom kolu, Širokobriježani na Pecari dočekuju Bošnjak te se nadaju novoj pobjedu
Sport / Košarka | 10. 11. 2017. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u petom kolu Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH na Pecari dočekuje Bošnjak iz Hadžića. Susret je na rasporedu u subotu, 11. studenog 2017. godine, s početkom u 18.00 sati.

''Skoro cijeli tjedan pripremali smo se za utakmicu protiv Bošnjaka, u međuvremenu smo odigrali polufinale Kupa Herceg-Bosne u Grudama i očekivano pobijedili. Trebamo popraviti neke pogreške iz te utakmice, i naravno uz maksimalan angažman nadam se da ćemo doći do pobjede pred našim navijačima koje bih ovom prilikom pozvao da nas dođu podržati'', izjavio je centar Širokog i reprezentacije BiH Markus Lončar za službenu Facebook stranicu HKK Široki.

Na utakmici gledatelje očekuje i standardna nagradna igra u kojoj se mogu osvojiti poklon paketi od klupskih sponzora, a sponzor ove utakmice je Print Grupa.

Podsjećamo, u tijeku je i velika nagradna igra pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj se može osvojiti automobil Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik, tablet i mobiteli , a nagradna igra će trajati do 16. prosinca 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close