Nakon poraza od Portorika

Lojo: Danas smo bili neprepoznatljivi

Sport / Košarka | 22. 09. 2022. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz od Portorika je svakako je od težih koje je upisala ženska košarkaška reprezentacija BiH. Vremena za neke velike analize nema, slijedi susret protiv izuzetno jake selekcije Kine.

Košarkašice Portorika su odlučile forsirati brži ritam, s obzirom na problem sa visokim igračima, što očito nije odgovaralo reprezentaciji BiH. Umorna Jones, slaba igra u obrani, izgubljene lopte, se su to razlozi slabe partije BiH. Nakon utakmice izbornik Goran Lojo je rekao sljedeće:

"Čestitam Portoriku na pobjedi, imali su veći fokus danas i igrali su s većom energijom od nas. Ušli smo jako loše u meč, posebno u prvoj četvrtini, a kasnije je teško na ovom nivou stići razliku. Imali smo neke probleme, Jones nam se tek jučer priključila, došla je prije 15 sati i bila je jako umorna, ali ne tražimo nikakve izgovore. Danas smo bili neprepoznatljivi i uradit ćemo sve da pregledamo ovu utakmicu, analiziramo je, vidimo greške i budemo bolji u narednim mečevima. Portoriku smo dopustili previše otvorenih šuteva, previše drugih šansi..."

Bh. košarkašica Matea Tavić također je dala svoje viđenje meča.

"Čestitam Portoriku, a kao što je selektor rekao, ušle smo loše u utakmicu i to nije bila naša prepoznatljiva igra. Sutra nas već očekuje nova utakmica, nemamo previše vremena da se osvrćemo na današnju i vidjet ćemo kako će to protiv Kine izgledati", smatra Tavić.

Kopirati
Drag cursor here to close