Samo četiri utakmice

Lakersi teško bez LeBrona, porazi Denvera i Phoenixa

Kako će izgledati Brooklyn Netsi bez Duranta i Irvinga publika je vidjela u duelu kontra Chicago Bullsa. Novajlija Spencer Dinwiddie se predstavio na najbolji način, sa svojih 25 poena, Cam Thomas je dodao 20.
Sport / Košarka | 10. 02. 2023. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon oborenog rekorda i ulaska u povijest, LeBron James je odlučio uzeti mali predah, kako bi se oporavio od problema koji ga muče s lijevim stopalom. Bez Jamesa Lakersi su teško nešto mogli napraviti protiv zahuktalih Milwaukee Bucksa. Antetokounmpo je samo u drugom poluvremenu ubacio 23 poena, do kraja utakmice 38, za ukupno 38. pobjedu Bucksa, devetu zaredom.

Lakersi su u rotaciji imali samo devetoricu igrača, nakon što su u završnici prijelaznog roka bili izuzetno aktivni. U dva dana su ostali bez Westbrooka, Beverleyja, Bryanta, Toscana-Andersona i Jonesa, a stigli su Russell, Beasley, Vanderbilt, Bamba i Reed. Potonja trojica sjedili su na klupi, ali nisu bili u zapisniku. Dennis Schröder je ubacio 25 poena kod Lakersa, Anthony Davis dva manje, Lakersi su ostali kratki devet poena, završilo je 106:115.

Poraz je upisao sinoć Denver na gostovanju kod Orlanda koji je bio bolje sa 115:104. Iako poraženi, i dalje su komforno prvi na Zapadu (38-18), a u sinoćnjem porazu stao je i niz Nikole Jokića. Srpski centar imao je četiri utakmice u nizu triple-double, a u ovoj utakmici ostao je kratak na asistencijama za peti u nizu. Imao je Jokić 29 poena, 12 skokova, šest asistencija, dvije blokade i ukradenu loptu. Zadivio je i gledatelje spektakularnim dodavanjem preko cijelog terena.

Phoenix nije imao šanse na gostovanju kod Atlanta Hawksa. Josh Okogie je bio dobar, postigao je 25 poena, Deandre Ayton 23, što je bilo premalo u poređenju s 39 Traea Younga na drugoj strani.

Kako će izgledati Brooklyn Netsi bez Duranta i Irvinga publika je vidjela u duelu kontra Chicago Bullsa. Novajlija Spencer Dinwiddie se predstavio na najbolji način, sa svojih 25 poena, Cam Thomas je dodao 20. Bullsi su izgubili 116:105, iako je Zach LaVine bio odličan s 38 poena.

 

Rezultati:
Orlando Magic - Denver Nuggets 115:104
Atlanta Hawks - Phoenix Suns 116:107
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 116:105
LA Lakers - Milwaukee Bucks 106:115

Kopirati
Drag cursor here to close