NBA

LA Lakers pregovaraju s prvim blokerom lige

Klub iz Los Angelesa je sve samo ne zadovoljan ulaskom u novu sezonu (trenutačno omjer 14-13, šesto mjesto na Zapadu), u kojoj je jedini cilj novi naslov NBA prvaka.
Sport / Košarka | 12. 12. 2021. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po pisanju američkih medija Los Angeles Lakers trenutačno vode pregovore s 25-godišnjim igračem Indiane Mylesom Turnerom.

Klub iz Los Angelesa je sve samo ne zadovoljan ulaskom u novu sezonu (trenutačno omjer 14-13, šesto mjesto na Zapadu), u kojoj je jedini cilj novi naslov NBA prvaka. Zato Lakersi žele osnažiti momčad, a vode se razmišljanjima kako bi Turner bio kvalitetno pojačanje, prenosi Hina.

Indiana je jedna od najslabijih momčadi lige i želi napraviti novi preobražaj igračkog kadra. Turner je, pak, jedan od nezadovoljnih i želi odlazak, a navodno je osim LA Lakers za njega zainteresiran i Charlotte.

Inače, Indiana je Turnera uzela na draftu 2015. godine (11. izbor) te je ovaj igrač cijelu NBA karijeru proveo u Indiani. Trenutačno je prvi bloker lige (2.7 blokada po utakmici), a uz to ima i prosjek od 13.1 poena i 7.4 skoka po utakmici.

Dođe li Turner u Los Angeles imat će Lakersi dvojicu najboljih blokera lige u svom sastavu jer je trenutačno na diobi drugog mjesta Anthony Davis (2.2 blokade po susretu).

Kopirati
Drag cursor here to close