Veliko Pešićevo iznenađenje

Kuridža debitirao s 34 godine

"Jagodić je iskusan, zna da se uvali, da izvuče faul. Kad sam ga zvao, čovjek uopće nije vjerovao, pitao me: "Za koju reprezentaciju?", kaže Pešić.
Sport / Košarka | 26. 11. 2021. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svetislav Pešić, popularni Kari u košarkaškim krugovima se vratio na kormilo reprezentacije Srbije. Nakon devetnaest godina u jakom neugodnom trenutku, nakon što je Srbija propustila Olimpijadu. Krenuo je Pešić sa "renoviranjem", gurnuo je mlade u vatru, ali je ostavio neke iskusnije. Recimo, Teodosića. Pa je onda na veliko iznenađenje pozvao Marka Jagodića Kuridžu koji je trenutačno igrač Budućnosti.

Tridesetčetverogodišnji krilni igrač Budućnosti je debitantski meč u dresu reprezentacije odigrao na visokom nivou i na kraju je bio junak utakmice.

"Jagodić je fantastičan dečko. Posjeduje ogromno iskustvo koje nitko ne može da mu uzme, ali što ti vrijedi iskustvo ako ne znaš da ga iskoristiš. On je to iskoristio na najbolji mogući način, a suigrači mu vjeruju, Teodosić ga je stalno tražio ispod koša,“ rekao je Pešić i dodao:

„Jagodić je iskusan, zna da se uvali, da izvuče faul. Kad sam ga zvao, čovjek uopće nije vjerovao, pitao me:

"Za koju reprezentaciju?" Zahvalan sam mu na njegovom odnosu, dao je primjer svima. Imamo mi igrače i treba da ih podržimo – ne mogu svi da budu Jokić, Divac, Danilović, Bodiroga, “ zaključio je Pešić.

Kopirati
Drag cursor here to close