GEN

Košarkaški kamp na Vlašiću

Sport / Košarka | 08. 07. 2012. u 10:52 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga smjena u kojoj sudjeluje 25 dječaka i djevojčica iz cijele BiH, počela je danas , 08. srpnja u Hotelu Sunce na Babanovcu. Oni će boraviti na Vlašiću do 15. srpnja kada počinje treća smjena.

Prigodnom dodjelom diploma i poklona završena je prva smjena Međunarodnog košarkaškog kampa Vlašić 2012 koji organizira Udruženje za promociju GEN. Proteklih osam dana 35 dječaka i djevojčica iz Sarajeva , Visokog , Travnika , Cazina , Goražda, skandinavskih zemalja ... usvajalo je nova znanja i vještine od Nenada Markovića, Emira Halimića, Dan Connellya, Murisa Memića i Osmana Handžića .

"Zadovoljni smo uvjetima za rad koje posjeduje Hotel Sunce kao i angažmanom i zalaganjem djece . Sa djecom je jedan dan radio i Draško Prodanović a takva praksa će biti i u ostalim smjenama" istaknuo je Nenad Marković proslavljeni BiH košarkaš i suosnivač GEN-a.

Tijekom kampa održana su i predavanja o pravilnoj ishrani , te natjecanja u igri 3/3 , 1/1 i slobodnim bacanjima. Najuspješniji su nagrađeni sportskom opremom .

Kopirati
Drag cursor here to close