Problemi za Borišu Simanića

Košarkaš Srbije nakon udarca u bubreg hitno operiran

Nakon izlaska iz igre Boriša je prebačen u bolnicu, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u tijekom noći pod nadzorom lječnika reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operiran.
Sport / Košarka | 31. 08. 2023. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krilni centar reprezentacije Srbije, Boriša Simanić hitno je operiran nakon završetka prvog kruga takmičenja na Svjetskom prvenstvu. U utakmici protiv Južnog Sudana, Boriša je ispod koša zaradio udarac laktom u predjelu bubrega. Procjena sudaca, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namjere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč. Nakon izlaska iz igre Boriša je prebačen u bolnicu, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u tijekom noći pod nadzorom lječnika reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operiran.

"Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog stožera žele Boriši Simaniću brz i uspješan oporavak. Najvažnije je da se Simanić osjeća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane" stoji u saopćenju KS Srbije. Naravno da je ovo SP za Simanića završeno. 

Prvu narednu utakmicu u nastavku takmičenja Srbija igra protiv Italije utorak od deset sati ujutro.

Kopirati
Drag cursor here to close