Nije bitan novac

Koliko je Jokić zaradio na konjima?

Jokić je tijekom ljeta viđen na hipodromima u Italiji, Somboru i Subotici, a njegovo najuspješnije grlo Amy Del Duomo u prethodnih godinu dana sudjelovalo je na pet utrka.
Sport / Košarka | 02. 08. 2023. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NBA liga je posao. Konji su puno više, iako barem tako ne izgleda. Za konje je spreman uraditi sve. Pogađate, radi se o Nikoli Jokiću, sjajnom košarkašu koji je najzaslužniji za titulu prvaka koju su osvojili Denver Nuggetsi. Nakon osvojenog naslova i proslave, Nikola se nije dvoumio ni trenutka.

Krenuo je za Sombor, ondje se odmah posvetio konjima, svom omiljenom hobiju. Jokić posjeduje ergelu Dreamcatcher, koja se nalazi u rodnom Somboru. Dosad je uložio velik novac u kupovinu rasnih grla, iako ne zarađuje prevelik novac od utrka na kojima njegovi konji sudjeluju.

Jokić je tijekom ljeta viđen na hipodromima u Italiji, Somboru i Subotici, a njegovo najuspješnije grlo Amy Del Duomo u prethodnih godinu dana sudjelovalo je na pet utrka. Jokića ne zanima zarada na konjima, a zanimljivo je da on sam više dobije za jedan sat, budući da će u novoj sezoni po NBA ugovoru biti svakih sat vremena bogatiji za pet tisuća eura.

Kopirati
Drag cursor here to close