Hrabar potez

Kapetan Crvene zvezde javno osudio objavu Ane Brnabić

Branko Lazić je podijelio fotografiju koju je objavila Brnabić uz jasnu poruku: ''Sramota!''
Sport / Košarka | 14. 05. 2023. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se u Beogradu u petak na ulicama okupilo najmanje nekoliko desetaka tisuća građana na prosvjedima protiv nasilja u Srbiji, režimski mediji su pokušali uvjeriti javnost kako prosvjed nije uspio te se na njemu okupilo tek pokoja tisuća građana.

No brojne TV snimke na ono malo medija koji nisu pod kontrolom države jasno dokazuju kako su građani izašli na ulice u najvećem broju u zadnjih nekoliko godina, prenosi Gol.hr

Negiranju očitog pridružila se i srpska premijerka Ana Brnabić koja je objavila fotografiju Twitteru uz nju se nalaze predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar financija Siniša Mali. Međutim, svo troje su na slici fotomontažom utrostručeni.

"Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!", napisala je u objavi, insinuirajući time da su fotografije s velikog prosvjeda u Beogradu fotomontaža, odnosno da na njima sudjeluje puno manje ljudi nego što se tvrdi. Gazela je, inače, velik beogradski most koji su prosvjednici jučer blokirali.

Taj njen potez izazvao je gomilu negativnih reakcija, a jedna od njih stigla je i od kapetana košarkaša Crvene zvezde, kluba koji je dugi niz godina na glasu kao državni projekt u kojeg je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upumpao veću količinu državnog novca.

Branko Lazić je podijelio fotografiju koju je objavila Brnabić uz jasnu poruku: ''Sramota!''

Navijači Crvene zvezde su po društvenim mrežama masovno dijelili ovu objavu Lazića oduševljeni njegovim komentarom.

Hoće li ovaj hrabar potez kapetana Crvene zvezde ostati bez sankcija, javnih ili tajnih, ostaje za vidjeti.

Kopirati
Drag cursor here to close