Nakon fenomenalne partije

Jokić: Statistika me ne interesira, važne su pobjede

"Statistika mi ne znači puno da budem iskren. Najvažnije je da smo pobijedili. Bila je za nas to veoma važna utakmica jer smo prošlu izgubili u svojoj dvorani i sigurno ne bi bilo ugodno da je Miami poveo 2-1", pričao je nakon utakmice Jokić.
Sport / Košarka | 08. 06. 2023. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jednu čudesnu večer režirao je Nikola Jokić koji je s 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija postao prvi igrač u povijesti NBA finala s barem 30+20+10 učinkom. Za još posebniju večer pobrinuo se i njegov suigrač Jamal Murray koji je također upisao triple-double (34p, 10s, 10a). Tako su on i Jokić postali prvi suigrači u jednoj utakmici NBA finala sa ostvarenim triple-double učinkom. U takvoj situaciji nerealno bi bilo da Denver nije ostvario pobjedu.

"Ovog puta smo u četvrtoj četvrtini bili više fokusirani. Na kraju smo imali manje probleme u komunikaciji, ali mislim da smo generalno na tom planu bili na visokom nivou. Mislim da smo zbog toga i pobijedili. Statistika mi ne znači puno da budem iskren. Najvažnije je da smo pobijedili. Bila je za nas to veoma važna utakmica jer smo prošlu izgubili u svojoj dvorani i sigurno ne bi bilo ugodno da je Miami poveo 2-1. Sada moramo da dobijemo sljedeću utakmicu, to je ono o čemu razmišljamo i jedini pravi način kojim možemo stići do cilja", pričao je u svom stilu Jokić i dotakao se suigrača, Jamala Murraya.

"Tijekom čitavog play offa Jamal igra fenomenalno. Šutira veoma dobro, pravi je vođa. Sjajno čita igru, uključuje sve momke u akciju, sazrio je. Točno zna kako da kontrolira dešavanja na terenu. Možda nam je druga utakmica pokazala da bi trebalo drugačije da se fokusiramo, ali to ne znači da smijemo nakon ove da se opustimo. Moramo da uložimo još više napora. Miami je defenzivno zaista dobar, sjajan na liniji pasa, aktivan u zoni, često udvajaju Murraya", naglasio je Jokić.

Kopirati
Drag cursor here to close