Šaljivdžija

VIDEO | Jokić ponovno u akciji: Poklon za američkog milijardera

Sport / Košarka | 10. 05. 2023. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NBA History / Nikola Jokić

Nikola Jokić, član Denver Nuggetsa i ponajbolji igrač NBA lige, dobio je 25 tisuća dolara kazne za okršaj s američkim milijarderom i vlasnikom Phoenix Sunsa, Matom Isihijom, ali čini se da su brzo zakopali ratne sjekire.

Incident je izbio na četvrtoj utakmici doigravanja za NBA finale na Zapadu, kada je Jokić, u borbi za loptom, laktom odgurnuo američkog milijardera. Zbog toga se digla velika prašina, ali Jokić je pred novi ogled Denvera i Phoenixa povukao sjajan potez.

Prišao je američkom milijardu, poklonio mu loptu i zagrlio ga. To je oduševilo američku javnost, a Jokić je potvrdio da je sve bilo spontano:

"Nemam ništa protiv njega, htio sam malo nasmijati sve, nadam se da će sada platiti moju kaznu", kazao je dobro raspoloženi Jokić nakon utakmice, prenosi Gol.hr

Za kraj dodjmo da su košarkaši Denvera poveli protiv Phoenixa u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Kod kuće su pobijedili Sunse sa 118:102 a do pobjede ih je predvodio Nikola Jokić sa 29 koševa, 13 skokova i 12 asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close