Malo o Lakersima

Jokić: Loše ekipe uvijek pronađu način da izgube utakmicu

Gubili smo svaku utakmicu, a na kraju smo pobjeđivali. Znamo što treba da uradimo, nezgodni smo i znamo što je naš cilj", naglasio je Jokić.
Sport / Košarka | 30. 04. 2024. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imali su Nuggetsi metlu u svojim rukama. Opet, kako se situacija razvijala na parketu nije bilo realno da završi 4-0. Lakersi su imali svoje prilike, dvije utakmice su izgubili na jednu loptu, ali opet prvaci su u ovom trenutku bolja ekipa.

Jednostavno, Lakersima je trebao još jedan igrač koji će pomoći LeBronu i Davisu. Pomoći u kontinuitetu.Takvog u ovom play offu nije bilo. Naravno da je LeBron Jamesu teško pala eliminacija. Pitanje je uopće što će biti s njegovom karijerom? Ostaje li u Lakersima, koliko će imati mogućnosti da eventualno još nešto napravi u karijeri?

Godine čine svoje. Vidjelo se to po njegovoj reakciji nakon utakmice. Nikola Jokić je iskoristio da malo "potkači" James.

"Dobre ekipe pobjeđuju i kad igraju loše, a loše uvijek pronađu način da izgube utakmicu čak i ako su iznad vas. Igramo takvu košarku, djeluje da to funkcionira. Nismo mnogo pogađali, imali smo dosta otvorenih šuteva. Međutim, vjerujemo jedni drugima i vjerojatno je to razlog zbog kojeg pobjeđujemo. Ne predajemo se. Od kada sam došao ovdje, to je tradicija. Gubili smo svaku utakmicu, a na kraju smo pobjeđivali. Znamo što treba da uradimo, nezgodni smo i znamo što je naš cilj", naglasio je Jokić.

Kopirati
Drag cursor here to close