To je profesionalni sport

Ja Morant zbog svog ponašanja ostao bez 40 milijuna dolara

Morant je potpisao novi, maksimalni ugovor sa svojom momčadi po kojem će u sljedećih pet godina zaraditi 194,3 milijuna dolara. Da je upao u jednu od tri All-NBA petorke taj bi ugovor bio za 30% veći, odnosno iznosio bi 233 milijuna dolara.
Sport / Košarka | 12. 05. 2023. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U profesionalnom sportu novca nikada malo. Potpisuju se veliki ugovori, igrači preko noći postaju bogataši. Međutim, u tom istom profesionalnom sportu postoje neke stvari preko kojih se lako ne prelazi.

To je na svojoj koži osjetio momak koji se u posljednje vrijeme ponašao tako kako se ponašao. Ja Morant je igrao odličnu sezonu, vodio sjajno momčad Memphisa, prije nego što će se pojaviti određeni problemi. Ili prije nego što će neke stvari isplivati na površinu.

Pa su pojavile slike iz striptiz kluba, pa se pokaziva pištolj, na kraju je stigla suspenzija. Na kraju je ta suspenzija čini se presudila da Morant na kraju ne bude izabran niti u jednu od tri najbolje petorke. Ispred Moranta su bili Shai Gilgeous-Alexander, Luka Dončić (prva petorka), Stephen Curry, Donovan Mitchell (druga) te De‘Aaron Fox i Damian Lillard (treća petorka). Podsjećamo da je play Memphis Grizzliesa imao odličnu sezonu s prosjekom od 26.2 poena, 8.1 asistencija, 5.9 skokova po susretu.

Na kraju je ostao bez nagrade, ali i ono što je puno važnije u ovoj priči bez gotovo 40 milijuna dolara. Naime, on je potpisao novi, maksimalni ugovor sa svojom momčadi po kojem će u sljedećih pet godina zaraditi 194,3 milijuna dolara. Da je upao u jednu od tri All-NBA petorke taj bi ugovor bio za 30% veći, odnosno iznosio bi 233 milijuna dolara. To povećanje su mogli dobiti i Pascal Siakam, Fred VanVleet, Jamal Murray, Zion Williamson i Darius Garland, ali oni su ipak bili daleko od ovog izbora.

Kopirati
Drag cursor here to close