Donatorska večera

HKK Zrinjski proslavio 30. obljetnicu: Od ratnog početka do naslova prvaka

U predivnom ambijentu pivnice Taproom Hercegovačke pivovare sinoć je održana 30. obljetnica Hrvatskog košarkaškog kluba Zrinjski Mostar.
Sport / Košarka | 23. 11. 2022. u 11:06 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obljetnici su prisustvovali mnogobrojni prijatelji, sponzori i djelatnici HKK Zrinjski koji su se zajedno s igračima i stručnim stožerom prisjetili svih uspjeha HKK Zrinjskog koji je kroz 30 godina postojanja prošao kroz teške trenutke i uspjehe od kojih je najveći bio osvajanje Prvenstva Bosne i Hercegovine 2018. godine.

Svi sudionici 30. obljetnice su govorili o značaju HKK Zrinjskog za Grad Mostar i koliki je utjecaj imao na sport u Mostaru, te su odlučili i dalje ga podržavati.

Prikazan je kratki video koji je prikazao kako je HHK Zrinjski osnovan 1992. godine uz osnivačke riječi prvog predsjednika Marijofila Džidića. Prikazani su najveći njegovi uspjesi kluba i kako se izborio sa svim izazovima kojima je bio suočen.

Sudionicima su se obratili predsjednik HKK Zrinjskog gospodin Slavko Cvjetković koji se zahvalio svim sudionicima na njihovoj potpori, te ih pozvao da i dalje nastave aktivno sudjelovati u radu kluba.

 Zatim se u ime gradonačelnika Maria Kordića obratio gospodin Slaven Zeljko koji je istaknuo je značaj HKK Zrinjskog i kako danas u radu kluba aktivno sudjeluju mladi ljudi koji su prošli kroz sve omladinske kategorije i koji shvaćaju izazove s kojima se HKK Zrinjski susreće.

HKK Zrinjski pozvao je sve ljubitelje košarke i sporta da podrže klub svojim prisustvom i navijanjem na tribinama u tekućoj sezoni, priopćeno je iz tog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close