50 uspješnih godina

HKK Široki slavi 50. rođendan utakmicom protiv Mladosti

Sport / Košarka | 05. 04. 2024. u 09:41 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u petak u okviru 2. kola Lige 6 košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine dočekuju Mladost iz Mrkonjić Grada.

Ovo će za domaćina biti posebna utakmica, jer Široki danas slavi 50. rođendan kluba, koji je godinama jedan od najuspješnijih košarkaških kolektiva u državi.

"Na 50. rođendan kluba igramo sa ekipom Mladosti, a znamo da je i naš klub osnovan pod tim imenom. Emocije su pomiješane iz razloga što je danas prošlo dvije godine otkad nije s nama neponovljivi Joža (Josip Kožul, op.a.). Nadam se da će ljudi doći i podržati naš klub za jubilarni rođendan, a i zbog činjenice da naš Joža i Mirko više nisu s nama i koji nadam se nikad neće biti zaboravljeni od strane kluba i navijača", rekao je trener Širokog Ivan Velić za službenu stranicu kluba, te nastavio:

Izvor fotografije: Facebook stranica HKK Široki / Poziv na utakmicu

"Što se tiče utakmice, dolazi nam ozbiljna i nezgodna ekipa koja može stvarati probleme svima. Nadam se našoj dobroj igri i da ćemo doći do vrijedne pobjede. Svaka je jako bitna u ovoj Ligi 6. Svi igrači su zdravi, uspjeli smo se osvježit nakon ovih teških utakmica. Mogao bih dosta toga reći za posljednju utakmicu protiv Slobode ali nekad je bolje prešutjeti. Hvala našim prijateljima, KK Mladost i njihovom treneru gospodinu Sladojeviću koji su nam izašli u susret da se utakmica odigra dan ranije", dodao je.

Susret se igra u dvorani Pecara u 19 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close