Namjerno ili ne?

Greška NBA lige i Paninija: Bogdanoviću uz fotografiju stavili pogrešnu zastavu

Kao i ostali košarkaši, i Bogdanović se nalazi u albumu koji je NBA liga izdala s Paninijem, no uz njegovu fotografiju potkrala se pogreška.
Sport / Košarka | 06. 12. 2023. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović vratio se početkom ovog mjeseca na NBA parkete nakon pauze duge devet mjeseci. Hrvatski košarkaš Detroit Pistonsa morao je skratiti prošlu sezonu zbog ozljede ahilove tetive, a pred početak ove zaustavila ga je ozljeda lista.

Kao i ostali košarkaši, i Bogdanović se nalazi u albumu koji je NBA liga izdala s Paninijem, no uz njegovu fotografiju, kako piše Index.hr, potkrala se pogreška.

Bogdanović u NBA ligi igra od 2014. godine. Bio je igrač Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa i Utah Jazza prije nego što je lani stigao u Detroit. Prošla sezona bila mu je i statistički najbolja s prosjecima od 21.6 koševa, 3.8 skokova i 2.6 asistencija po susretu.

Iako Bogdanović u NBA ligi doista nije nepoznanica, uz njegovu fotografiju, ime i prezime te klub za koji se natječe u novom albumu veže se i jedan gaf. Bogdanović je rođen u Mostaru 1989. godine, no odabrao je nastupati za hrvatsku reprezentaciju.

Foto: Panini / Fotografija Bojana Bogdanovića u albumu

Godinama je bio njen vođa, no uz njegovu fotografiju u novom se albumu nalazi zastava Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close