Da volim crno bele ponosno kažem

Društvene mreže gore nakon Dodikove snimke iz Beograda

Dodik je na društvenim mrežama objavio video iz dvorane u kojem za vrijeme intoniranja himne Partizana diže tri prsta u zrak.
Sport / Košarka | 03. 05. 2023. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put nakon skandala u studiju RTS-a u Beogradu i napada na braću Đoković, Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, pojavio se u javnosti u Srbiji. I, to baš na košarkaškoj utakmici između Partizana i Real Madrida.

Dodik je na društvenim mrežama objavio video iz dvorane u kojem za vrijeme intoniranja himne Partizana diže tri prsta u zrak.

No, nedugo nakon njegove objave i završetka utakmice, koju je Partizan izgubio rezultatom 82:80, uslijedile su stotine komentara, uglavnom iz susjedne Srbije, od kojih su velika većina bile psovke i uvrede na račun lidera SNSD-a.
 
Četvrte utakmice na rasporedu su u četvrtak, a opet se igraju u Beogradu i Tel Avivu. Dalje ide momčad koja prva ostvari tri pobjede.
 
"Zato i izgubi Partizan", "Kada sam ovog video znao sam da nema leba", "Nemoj da dolaziš više života ti", "Pu, baksuze ko te zvao", Aj ti kući za Bakince bre, bio si nam baksuz", samo su neki od komentara na Twitteru.
 
Dodik je uoči utakmice u Beogradu kazao da je došao dati podršku Partizanu i treneru Obradoviću.

"Vjerujem da će Obradović da učini sve da Partizan prođe dalje u ovoj seriji. Ako eliminiše Real, onda su ambicije svih nas daleko veće i ići ćemo da gledamo finale. Da li je realno ili ne vidjećemo. Navijam i vjerujem, a najvažniji igrač Partizana je naravno Obradović", kazao je ranije Dodik.

Podsjetimo, Milorad Dodik nije viđen na otvaranju mostarskog Sajma gospodarstva.
 
"Mostarski sajam ima veliki značaj i uvijek sam cijenio trud i osobni integritet koji Dragan Čović godinama ulaže u ovu manifestaciju. I to nije sporno. Međutim, kada sam vidio da trebam sjesti za stol s Christianom Schmidtom, onda nisam htio kvariti idilu o kojoj Konaković priča i remetiti osjećaj uspjeha u formiranju Vlade Federacije, jer je formirana", napisao je Milorad Dodik na Twitteru.
Kopirati
Drag cursor here to close