Apocalypse 6x6 Hellfire

VIDEO I Dončić na utakmicu u oklopnom vozilu

To nije običan automobil. To je ogromni terenac, model Apocalypse 6x6 Hellfire. Ovo nije klasični terenac. Izgleda kao oklopno vozilo i može vući sa sobom teret od devet tona. Ima šest kotača, čak 850 konjskih snaga
Sport / Košarka | 19. 01. 2023. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvije godine Luka Dončić je potpisao novi bogati višegodišnji ugovor. Radi se o novom petogodišnjem ugovoru, a kroz pet godina će zaraditi čak 207 milijuna dolara.

Bogati ugovor je potpisan u Sloveniji nakon povratka s Olimpijskih igara, a koliko je važan Luka Mavsima, potvrđuje činjenica da su njemu na noge došli vlasnik kluba Mark Cuban, trener Jason Kidd i legendarni Dirk Nowitzki. Zato Slovencu nije problem recimo potrošiti nekih 200.000 dolara na automobil.

Međutim, to nije običan automobil. To je ogromni terenac, model Apocalypse 6x6 Hellfire. Ovo nije klasični terenac. Izgleda kao oklopno vozilo i može vući sa sobom teret od devet tona.

Video: Apocalypse 6x6 Hellfire 

Ima šest kotača, čak 850 konjskih snaga. Kamere NBA lige snimile su ga kako dolazi na parking i to u automobilu kojeg rijetko tko posjeduje.

Video: Luka dolazi na utakmicu 
Kopirati
Drag cursor here to close