Uživajte

Deset najbolji poena Rogera Federera

Jedan i jedini Roger Federer (41) karijeru završava s 20 Grand Slam naslova u karijeri, 103 osvojena turnira i milijunima odanih obožavatelja iz svakog kutka svijeta.
Sport / Košarka | 15. 09. 2022. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Touru je od 1998. godine. Na prvi naslov je čekao do 2001. godine, u finalu je savladao Juliena Bouttera 6–4, 6–7(7–9), 6–4. Sljedeće godine je osvojio tri turnira, jedan je bio iz serije Masters turnira, tada je to bio još uvijek Hamburg.

Marka Philippoussisa je sredio u tri seta 2003. godine za svoj prvi Wimbledon. U prvih sedam finala, upisao je sadam pobjeda. Tri Wimbledona, dva Australian i US Opena. Na domaćem terenu, u Baselu je ugrao posljedni turnir, prije četiri godine je podigao pehar namjenjen pobjedniku Australian Opena, u finalu je slomio na kraju Marina Čilića u pet setova.

Jedan i jedini Roger Federer (41) karijeru završava s 20 Grand Slam naslova u karijeri, 103 osvojena turnira i milijunima odanih obožavatelja iz svakog kutka svijeta. Bilo da se radi o “običnim” ljudima, anonimcima, bilo da se radi o svjetskim zvijezdama iz drugih sfera društva.Svi su oni često bivali očaranima Rogerovim potezima, a u videu koji je ATP objavio prije nešto više od dvije godine izdvojeno je deset njegovih poena kojima je raspametio teniski svijet.

Video: Deset najbolji poena Rogera Federera 
Kopirati
Drag cursor here to close