Iz šale u problem

Cam Thomas kažnjen zbog anti-gay opaske

"Želim se ispričati zbog neosjetljivih riječi koje sam iskoristio u intervjuu. Bio sam uzbuđen zbog pobjede i pokušavao sam se našaliti. Sigurno mi plan nije bio uvrijediti nekoga, ali shvaćam kako to vjerojatno jesam učinio", napisao je Thomas.
Sport / Košarka | 11. 02. 2023. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom trenutku kada tu više nema Irvnga, Duranta, Cam Thomas je najveća zvijezda Brookly Netsa. Nakon utakmice u kojoj su Netsi savladali Chicago Bullse, Thomas je dao komentar u kojem se nije proslavio. Odnosio se na trade Kyriea Irvinga u Dallas.

Novinar je upitao Thomasa za komentar izjave novog-starog igrača Brooklyna Spencera Dinwiddieja. Donedavni bek Dallasa u šali je rekao kako Brooklyn možda nije dobio najboljeg igrača u tom tradeu, ali da je svakako dobio najlepšeg.

"A u tom pogledu im je pomoć zaista bila neophodna", rekao je kroz smijeh Dinwiddie šaleći se s novim suigračima.

Na šalu se nadovezao i Thomas, ali je to skupo platio.

"Rekao bih da mi već imamo dečke koji dobro izgledaju, "no homo’."

Izraz "no homo" koristi se na engleskom jeziku i koji bi se najbliže preveo izrazom "nisam homoseksualac".

Ubrzo se Thomas i izvinio na društvenim mrežama.

"Želim se ispričati zbog neosjetljivih riječi koje sam iskoristio u intervjuu. Bio sam uzbuđen zbog pobjede i pokušavao sam se našaliti. Sigurno mi plan nije bio uvrijediti nekoga, ali shvaćam kako to vjerojatno jesam učinio", napisao je 21-godišnji košarkaš na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close