Deveta sezona u NBA ligi

Bogdanović debitirao za novi klub

Bogdanoviću će ovo biti deveta sezona u NBA ligi, a osim za Pistonse igrao je i za Brooklyn, Washington, Indianu i Utah.
Sport / Košarka | 05. 10. 2022. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Detroit Pistonsi su odigrali svoju prvu pripremnu utakmicu uoči nove NBA sezone, a u porazu od New York Knicksa od 117:96 je debitirao i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. Hrvat je na parketu proveo 22 minute i postigao 11 poena.

Od šest šuteva iz igre, pet je puta pokušao pogoditi tricu, a tri puta mu je to i uspjelo. Tome je dodao i dva slobodna bacanja, a upisao je i četiri skoka, pišu Sportske novosti

Najbolji strijelac Pistonsa je bio Ivey sa 16 poena, a više od hrvatskog reprezentativca je ubacio još samo Isaiah Livers koji je imao 13 poena. Kod Knicksa su najbolji bili RJ Barrett s 21, Jalen Brunson sa 16 i Julius Randle s 15 postignutih poena.

Bogdanoviću će ovo biti deveta sezona u NBA ligi, a osim za Pistonse igrao je i za Brooklyn, Washington, Indianu i Utah. Ugovor s Pistonsima mu traje do idućeg ljeta, a u novoj sezoni će zaraditi 19.5 milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close