HKK Ljubuški

Bogat fond nagrada na Streetball turniru u Ljubuškom

Bit će to turnir sa najvećim fondom nagrada dosad u Ljubuškom a i šire, gdje će pobjednička ekipa otići bogatija za 2.500 maraka, a ne smijemo zanemariti ni nagradu za drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu.
Sport / Košarka | 12. 09. 2018. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 15. rujna u Ljubuškom, HKK Ljubuški u suradnji sa općinom Ljubuški organizira turnir u uličnoj košarci „STREETBALL LJUBUŠKI 2018“

Bit će to turnir sa najvećim fondom nagrada dosad u Ljubuškom a i šire, gdje će pobjednička ekipa otići bogatija za 2.500 maraka, a ne smijemo zanemariti ni nagradu za drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu, priopćeno je.

„Već i sada vlada veliko zanimanje za sudjelovanje na turniru što i dokazuju prijave nekih ekipa čim se pojavila objava na facebook stranici našeg kluba.

Cilj nam je da ovim turnirom promoviramo košarku i obogatimo sportsku ponudu u Ljubuškom, okupimo što više dobrih „basketaških“ ekipa i pružimo našim ljubušacima i ostalim ljubiteljima ove igre priliku da uživaju u vrhunskom spektaklu koji će se održati na trgu Dr. Franje Tuđmana (iza zgrade općine).

Želja nam je da ovaj događaj privuče pažnju i zanimanje što većeg broja natjecatelja i naravno gledatelja za koje smo pripremili i poklone iznenađenja“, rekao je Mario Škegro, tajnik HKK Ljubuški.

Foto: PR / Plakat za streetball
Kopirati
Drag cursor here to close