Turnir u uličnoj košarci

Za vikend se održava šesto izdanje Streetballa Široki Brijeg

Prvi dan turnira, 29. lipanj, namijenjen je za djecu dok će seniori igrati 30. lipnja i 1. srpnja.
Sport / Košarka | 27. 06. 2018. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info  / Detalj s prošlogodišnjeg finala

Vikend pred nama donosi nam šesti po redu Streetball Široki Brijeg - turnir u uličnoj košarci.

Prvi dan turnira, 29. lipanj, namijenjen je za djecu dok će seniori igrati 30. lipnja i 1. srpnja. Sve utakmice igraju se na terenu Dječjeg vrtića ''Trnoružića'' u širokobriješkom naselju Zorićevina.

Ove godine prvi dan seniora, odnosno subota, se igra u okviru Lige 3x3 BiH, koji je ujedno i kvalifikacijski turnir za satelit turnir u nedjelju. Prijaviti se mogu svi (predviđeno za domaće ekipe). Uplata po ekipi je 40 KM. Polufinalisti ovog turnira se plasiraju na satelite turnir u nedjelju, a pobjednik subotnjeg turnira ce ovjeriti kartu za završni turnir lige BiH u Vitezu gdje se sastaju pobjednici svih turnira u BiH.

Drugi dan seniorak odnosno nedjelja, nastupit će 16 ekipa, tu spada 12 najjačih ekipa po FIA bodovima koji se prijave plus polufinalisti subotnjeg turnira. Uplata za ovaj turnir je 50 eura.

Nagrade na ovom turniru su: 1. mjesto 1.250 uera i pobjednik ide na challenger u Italiju, točnije u grad Lignano. Za drugo mjesto je osigurana nagrada od 400 eura, a za treće 100 eura. Ekipe će dobiti opremu za igranje (dres i šorc) .

Prijave se odvijaju na 3x3planet.com ili u inbox facebook stranice Streetball turnir Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close