Česi oslabljeni u Sarajevu

Bez Hrubana i Kříža

"U zadnji čas morali smo se suočiti s izostankom našeg kapetana Vojte Hrubana i napadača Martina Kříža. Vojta je zadobio ozljedu ramena u utakmici Lige prvaka s PAOK-om iz Soluna, Martin se još nije vratio u top formu", kaže Jan Pospišil.
Sport / Košarka | 24. 11. 2021. u 17:46 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik reprezentacije Češke suočio se novim problemima pred put u Sarajevo. Još ranije je Ronen Ginzburg ostao bez Satoranskog, Veselog, Patrika Aude, a sada ne može računati na Vojtech Hrubana i Martin Kříža, pa će kapetansku traku preuzeti Jakub Šiřina, igrač Opave.

"U zadnji čas morali smo se suočiti s izostankom našeg kapetana Vojte Hrubana i napadača Martina Kříža. Vojta je zadobio ozljedu ramena u utakmici Lige prvaka s PAOK-om iz Soluna, Martin se još nije vratio u top formu nakon oporavka od ozljede koljena da bi mogao odraditi ovako zahtjevan program i zbog činjenice da Nymburk igra Ligu prvaka utakmicu odmah nakon reprezentativnog prozora", kaže Jan Pospišil, pomoćnik Ronena Ginzburga

"Nedavno smo odlučili pozvati Davida Pekarek iz Pardubica i Ondru Husáka iz Brna. Željeli smo vidjeti Davida kako će izgledati u ovom mini ciklusu i željeli smo mu dati priliku. Ondřej je mlad igrač na poziciji pivota, gdje nemamo puno igrača, a vrlo je perspektivan u budućnosti, o čemu smo najviše vodili računa”, dodao je Pospišil.

Kopirati
Drag cursor here to close